Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
Ako od svoje glazbe slušaš samo glasnoću, slušaš li ti tu glazbu uopće?
|
Čuj, ovo ti je malo bahato i sa visine.
Rekao bih preseravanje ali sam fin-pa neću.
Ti ono kaj sam napisao ili nećeš ili jednostavno ne želiš shvatiti.
Da si čitao vidio bi da je buka oko stana konstantna i da jednostavno ne možeš uživati u muzici kako bi htio.
Jer kakvo je to guštanje ako na nekoj normalnoj jačini NE MOŽEŠ slušati zbog pozadinske buke???
Zato sam i napisao da sve češće koristim slušalice.
Svatko zna svoje, ako ti možeš uživati u svojoj omiljenoj muzici uz konstantnu razinu pozadinske buke-ja to ne mogu, i ne želim jer je to onda mazohizam a ne guštanje.
Sa 38 godina sam dosta toga i vidio i čuo i imao, pola familije je "malo" bolesno na sve kaj se tiče audia (još od vremena gramafona pa na dalje), možda je tebi moje mišljenje o tome svemu ovakvo ili onakvo ali ja jednostavno NE ŽELIM trenutno nabavljati ništa bolje jer kao što sam i napisao za moj pojam to trenutno nema nikakvog smisla.
Kad ću (dajbože) preseliti u kuću hoću si složiti jednu sobu samo za sebe, hoću pažljivo izabrati svaku komponentu po svom ukusu (i đžepu) makar njuškao okolo godinu dana jer je za moj pojam to GUŠT i zadovoljstvo, hoću kvragu uživati u muzici na način kako to mneni odgovara i paše.
Nisam nikakav živčenjak da me malo buke smeta ali mi bogme nije ni "slon prdnuo u uho" da se maltretiram bez veze.
To je individualna stvar, ti veliš-ako od svoje glazbe slušaš samo glasnoću....e pa vidiš, baš zato kaj bi morao tu gdje sad jesam slušati glasnije nego kako se meni sviđa ne želim imati ništa ozbiljnije jer je to (za moj pojam) slušanje tek toliko da se posluša a ne gušt.
Sto ljudi-sto ćudi.