ja samo da se javim i kazem par rijeci, jer sam imao slicnu situaciju. zapravo su meni trebali jos slovenci (koje nisam lovio), bilo je spojeno dvije logice (riblje kosti, jel), gledao sam i ovu Axil, pa Iskre, svasta......
odlucio se na
Opticum Globo GL 1000+ Triplex 1250mm. najvise jer se dosta ljudi zalilo da hoce ove Axil popucati od sunce/kisa, Iskra dobra (ali i kosta), jace Axil isto hoce pucati itd, dok na ovoj Opticum nema sta otici

.
narucio, sklapa se u nekih 38 sekundi, moze se regularno vrtiti lijevo-desno i od sredine prema gore (to je meni trebalo, jer mi je signal dobio jos nekih 10tak %, posto imam brdasce ispred sebe prema slovencima), konektor je F i pasivno lovi ko' blesava

.
cisto napomena - poprilicno je usmjerena. no meni s jednim polozajem (Sisak dakle) lovi Sljeme, Karlovac, Sloveniju oba repetitora (SLO HD + A kanal itd), Moslavacku goru i mislim jos jedan odasiljac kod nas. EvoTV bi mi radio savrseno, ali ga nemam, samo free DVB-T imam

.
tako da ti je ovo moja preporuka, ja sam super zadovoljan antenom. robusna, usmjerena (meni dohvaca nekih 140-150km do Slovenije), ok cijena......