Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.02.2015., 03:21   #8336
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor fooK Pregled postova
Malo sam gledao Sacrifice i fakat nema smisla. Za pet build mi je super, ali ovo nema smisla za support. Pokusavam kod kadale dobiti dobre St. andrews, za sada samo katastrofa roll pao. Pa, da probam u kombinaciji opet sa Illusionary cizmama.
Optužit će me opet da zvučim prepotentno
Ali što se tiče support WD-a trebao bi imati diplomu na zidu pa ako ti dam savjet bolje ga poslušaj.

Nema smisla ići na Sacrifice/Health Globe build bez Legacy itema. Rečeno ti je već u jednom od prošlih postova, također je već testirano sa 4 sec Homunculusom, svim navedenima (additional zombie dog) passivima, cooldownom koliko god se dalo nabiti i "Next of Kin" runom na Sacrifice...
Ne... Sve gore navedeno ne može nadjebati jednog Crusadera sa Solaniumom u ruci sa Laws of Hope.
Radili smo ključeve 54-55+ sa 2 tako složena Crusadera dok sa WD-om nema šanse. DH ipak funkcioniraju na Health Globse i to ti je to. Što više globesa to veći ključ / rift možeš dobiti / proći.

Što se pak tiče St. Andrews rukavica... Džaba trošiš sharde kod Kadale.
Tj. ako pucaš na njih možda i ne trošiš džabe jerbo su svaki drugi leg od Kadale ili St.Andrew ili pak Gladiator (a bome dropa i TnT kao blesava nakon patcha).
Prije će nekome od DH s kojima igraš dropati dobre St.Andrews za džabe nego što ćeš dobiti roll na istima od Kadale koji tražiš.
Bolje vrti maske ili nešto korisnije za sharde.
(Također neki od "WD" koje sam upoznao Namjerno likovi stavljaju i craftaju gear sa dex ili str ne bi li smanjili damage koji na njih pucaju elite sa Reflect affixom. Ima nešto u tome, ali opet je pitanje ima li to smisla u praksi)

Illusory boots opet... Crusadera bez njih igrati je nemoguća misija, na WD pak možeš SKORO pa imati perma spirit walk pa ti i nisu toliko potrebne. Osobno ih nisam nikada koristio, naviknio sa igrati bez njih, nisu mi prijeko potrebne.

Nakon svega rečenog... za support WD-a ti Ancient oprema nije nužna.
Preživljavao sam GR 58 pa čak i 60 prije patcha bez ijednog Ancienta na sebi (nisu tada ni postojali) a da ne izgubim pool u GR.
Ako si uspio scraftati ono što se da scraftati kao ancient iteme sa donekle dobrim rolom biti će ti i više nego dovoljni za 50+.
Citiraj:
Autor fooK Pregled postova
Da, niste rekli, sta igrate u sezoni 2?
Iskreno, nemam pojma šta bi uopće počeo igrati.
WD mi je dosadio, DH mi se gadi od samog početka igre. Što mi ostaje?
Barba i Monka nisam igrao nikada.
Možda jednu od te 2 klase? Što je bolje?

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 07.02.2015. u 03:30.
osspaljeni je offline   Reply With Quote