Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2015., 00:16   #13663
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
I stari vjeruj mi. Moj je bio ko da ima 4x4.. Kad je bio nov i utegnut bio je jako zabavan auto za vozit bez obzira na sto i sitno ks. Dize unutarnji straznji kotac u ostrim zavojima i 4x4 proklizavanja. Svi ti mali auti kaj imaju kotace prakticki na krajevima karoserija i relativnu sirinu su zabavni za vozit, osim ak ih ne zaseru sa neki pekmez mjenjacem, volanom i sl.. ko Koreanci ili Audi na primjer..

Govore cijeli tjedan da bu Sljemenska cesta zatvorena danas i sutra..

Novi SX4 je gadan al ima jos malo bolji AWD, software i jeben diesel uz ustalo.. Xenon i brdo opreme. Od svih tih malih crossovera je najvozackiji auto ali udobnost zato nije na razini.. Uskoro dolazi nova Vitara, isto gadna ko cucak al to bu zvijer od auta jer ce bit manji i laksi od SXa sa istim pogonom i motorom. Ja trenutno imam ASX ko prvi izbor zato jer je tenk i 100% japanac. Robusniji je od bilo cega takvog, imam taman motor 115ks/300Nm i ne kosta ko Ford Kuga ili sl. da ti mrak padne na oci. Njima isto dolazi novi i taman onda cu ic gledat stari max opremljen AWD sa jebackim popustom.

https://www.youtube.com/watch?v=QzbiAFDq7iM#t=18

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.02.2015. u 00:53.
MAGARAC je offline   Reply With Quote