View Single Post
Staro 06.02.2015., 21:40   #1530
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kao netko tko svakodnevno od jutra do mraka radi u Photoshopu, Illustratoru, itd. savjetujem ti da ako možeš, uzmi i7 i 16gb rama. I te kako ćeš kasnije biti sretan zbog toga -->
Citiraj:
Autor Fr4nZ Pregled postova
Molio bi pomoc. Treba mi novo kuciste za rad (photoshop + illustrator + firefox par tabova). Gledo sam po forumima I slozio ovo ispod. E sad znam da mi je intel i7 overkill isto ko I ovaj ssd. Vjerojatno mi je I 16gb rama previse. To je ono sto sam doso pitat na forum, da li da ja to spustim na i5 – 4690, 8gb rama i neki jeftiniji ssd. Na taj nacin mogu ustedit ~2,000 kn, ali opet ako bi mi ova konfiguracija bila brza i 30% u odnosu na tu jefitniju uzeo bi skuplju. Iz nekog neobjasnjivog razloga zelim intel i7 (bolje zvuci?) iako se bojim da necu vidjet nikakvu razliku u svakodnevnom radu u odnosu na i5. Planiram imat ovo kuciste 4-5 godina, necu overclockat ni nadogradjivat komponente. Graficka mi ne treba bolja od 750 ti (osim ako neko moze preporucit neku bolji nvidu slicne cijene), ne igram cesto igre, nekad samo diablo 3. Slozeno u adm.hr.
Kao netko tko svakodnevno od jutra do mraka radi u Photoshopu, Illustratoru, itd. savjetujem ti da ako možeš, uzmi i7 i 16gb rama. I te kako ćeš kasnije biti sretan zbog toga
xGAME je offline   Reply With Quote