View Single Post
Staro 06.02.2015., 19:40   #539
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Za medije se slazem.
No po nekim drugim pitanjima nikako.

Jer ajmo iskreno i realno... Sta je tocno goluza postignuo? Preuzeo je prakticki gotovu ekipu, uzeo 3x broncu u godinu dana, jednom peto, jednom cetvrto i jednom sesto mjesto. Najlosije unazad dosta dugo.

Nije ekipu digao na veci nivo. Nivo kojem smo se nadali. Sad, da li je to realno ili ne, u to necu ulaziti. Jer nema ni smisla, tu nitko ne moze biti objektivan. Ali po pitanju Goluze moze se biti objektivan. Nije postigao nista. Igramo li bolje nego prije njega? Nismo. Dapace. Izgubili smo onu jaku obranu (jedino su francuzi imali jacu), izgubili smo odlican i atraktivan napad (imho, tu smo bili cak i najjaci).

Ovo drugo je osim goluze 'krivica' i odlazak u mirovine igraca. Ali neki nisu otisli, vec ih je on potjerao. Ponajprije mislim na Balica. Taj isti igrac bi nam vjerojatno donio pobjedu vs poljaka, jer razigrao bi ih koliko toliko. Dovoljno je 10ak minuta da igra.

Ali je potjeran. Sulic? Ne znam kako tu situaciju uopce komentirati.
Vori? Covjeku svaka cast, ali je vrijeme za mirovinu. Ako on to sam ne shvaca, tu je goluza da mu to i kaze. Ako je ga vec zadrzao, trebao je ga posjesti na klupu jer lik ni cisti zicer sa 6m ne moze zabiti. Ponekad cak i 2x unutar 5sec (vs danske npr.).

No goluza ni tu nije reagirao. Drzao je ga cijele utakmice. I to u sistemu obrana-napad, iako se vidjelo da to Vori jednostavno ne moze izdrzati.

Alilovic? Sve 5, ali cak i Omeyera posjednu na klupu kad ga ne ide. Goluza je ovog drzao do iznemoglosti, Ivic prakticki nije ni dobio pravu sansu. Dovoljno je reci da Alilovic nije mi medju top 20 golmana proslo SP.

Ja iskreno ne pljujem da bih pljuvao. Goluza je npr. preuze Zagreb od Kljajica. Kljajic je radio cuda sa tom ekipom, a ovaj je u pola godine uspio sve to unistiti, pa cak i ispasti sljedece sezone iz skupine. Kljajic je npr. sa tom djecom bio treci, umalo drugi u skupini. Otkaz je dobio kad je rekao jasno i glasno da Goluza jednostavno trenutacno nije dobro rjesenje za nasu klupu.

Mislim, ne hranim se indexom i sl. kvazi medijima. Index.hr ne posjecujem. Kao ni net.hr
U hosts fileu su mi blokirani. Cisto da se slucajno ne bih spojio na iste iz navike. Ponekad se preko tudjeg kompa i spojim, ali shvacas sta zelim reci. Ne zanima me sta pise Zvonko Alac kojeg smatram smijurijom od novinara.

Imam svoje oci. Igrali smo uzasno. Ali bas uzasno. Od 2002. godine nismo igrali ovako lose. To su cinjenice. I ne vidim onda o cemu se tu dalje ima raspravljati?

Da li ce biti bolje sa sljedecim izbornikom? Nemam pojma. Nemam pojma ni ko ce taj biti.
Ali da ce biti losije? Jebeno tesko, jer ne vidim sta bi taj morao napraviti da igramo losije od ovoga.
Mileni je offline   Reply With Quote