View Single Post
Staro 06.02.2015., 19:07   #1300
windfucker
Guest

MAGARAC, nabavi si ručni shaker, spremiš proteine u kakvu mjericu i poneseš litru mlijeka na posao...ako ne jedeš pošteno do cca 17h, dobar proteinski obrok ti je "pod obavezno".
Ja tako radim, maznem još nekoliko banana, naranče, mandarine, jabuke...to i ne brojim.
Ovo što opisuješ da ti ruke prve izgore siguran sam da je dijelom poradi manjka energije (šećera), dio je opet poradi manjka kondicije baš tih mišića...ja obavezno sat-dva pred trening zbombardiram tijelo fruktozom (dobre su ti datulje, suho grožđe, smokve...) i puuuuno mi to pomaže, jer sam znao i u hipoglikemiju upasti kako se intenzitet treninga mijenjao...fruktoza je sve to riješila.
Samo pazi- NE jesti to pred trening unutar tih sat vremena, jer suho voće nedavno uzeto+voda(dok radiš vježbe)= veeeliko sr@nje
Ne, ozbiljno: to treba izbjeći, obična čokoladica-dvije pred sam trening su dosta, suho voće puno prije ali nipošto uoči samoga treninga.
meni je ovo bitno jer vježbe mi traju sat, sat i pol, znalo je biti i po dva sata i to prilično intenzivno, tako da se u mašini od 110kg spali brdo šećera i potroši vode...
Voda...šta god radio, nosi ju sa sobom, pij...pij...pij. I opet iz početka. Čitav dan. Iznimno je bitna dobra hidracija, a to ljudi često zaborave (ja prvi )
  Reply With Quote