Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 06.02.2015., 16:08   #1564
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
Stigle su mi slušalice .....
Upravo sam ih spojio i pustio malo rock glazbe i metala , na muci se poznaju junaci
Prvi dojam je da mi model Superlux 669 više odgovara ... zvuk je nešto malo glasniji i jasniji , bas je dublji i izraženiji (mislio sam da će bas biti jači na 681 modelu , ali nije) .....
Kažu da je potreban određeni broj sati da se slušalice usviraju ... pa ću vidjeti kakav će zvuk biti kasnije .

Spojio sam ih prvo direktno na PC , ali nisam bio zadovoljan sa glasnoćom (volim dosta glasno slušati glazbu) .
Odlučio sam dati šansu svom receiveru ( YAMAHA 757 ) na kojega je spojen PC optičkim kabelom .
Tu su slušalice dobile krila i glasnoća je neuporediva sa onim što sam dobio preko PC-a , što je i normalno .
Trebati će sigurno nekoliko dana da se usviraju i dođu u optimalno stanje .

Jedina primjedba , za sada je sama izrada - plastika koja mi se čini dosta krhka i remen koji ide na glavu kod modela 681 mogao je biti od boljega materijala .

Iskreno bilo bi previše to očekivati kod slušalica koje koštaju između 20 i 30 eura
Uzea i ja danas 668b. Bile na nekom popustu, izasle me ~230kn. Prvi dojam, zvuk kristalno cist ali glasnoca dosta slaba za moj gust.
Vjerojatno se tribaju usvirati ko sto Kristijan kaze.. Dat cu im par dana pa cemo viditi ima li poboljsanja...
Doduse spojene su na pc sa integrusom (Realtek HD AC892) tako da ne mogu ocekivati cuda,
al bivse Phillipsove sluske (neki obicni model, ne sicam se tocno) su se cule dosta glasno
Ima li neka posebna procedura za usviravanje ili samo da lagano pustam mjuzu par dana?