Citiraj:
Autor De5tr0yer
Isprobam uvecer funkcioniraju li strongarmsi za party. Prije je svaki clan partya mogao dic dmg za 30%. Nisam siguran samo je li kumulativno ili multiplikativno, prije bih rekao prvo.
|
Da, ako ih svi u partyu imaju na sebi onda se zbrajaju (valjda, nisam siguran)
Ako ih recimo nose trojica a jedan ne, onda ova trojica profitiraju od buffa dok četvrti nema ništa od njega.
Što će reći da ako crusader i WD nose Strongarme zbraja se buff između njih dvojice (koji u praksi ionako ne rade nikakav damage) dok DH nemaju ništa od toga.
Znači nema ama baš nikakve svrhe nositi Strongarm na supportu.
Znam u trialima, imao ja Strongarm-e na WD-u ili Crusaderu ili ne uvijek bi dobili iste ključeve na kraju.
Citiraj:
Autor fooK
Bas cu malo pogledati sacrifice rune, mora biti neka fora sa time i homunculusom.
|
Isprobavao sam ja, nema svrhe.
Da bi ti pravio health globes-e moraš maknuti 2 skilla: zombie dogs moraš staviti na Final Gift runu (inače će ti Homunculus spawnati kerove bez rune), a sacrifice na Next of Kin da ti ne ponestane kerova i trebao bi i pasivne namjestiti da imaš max broj kerova (Zombie Handler, Midnight Feast i Fierce Loyalty)
Ustvari rekao si da igraš sacrifice build, nemoram ti govoriti

U praksi ti nemožeš natući toliko health globesa kao jedan crusader sa Laws of Hope i Solaniumom u ruci (osim ako nemaš 0Dog legacy iteme, a pretpostavit ću da nemaš) i nemaš 2 skilla koja bi mogao maknuti sa supporta a da se ne osjeti u igri.
Crusader sa Solaniumom isproban. Kad si okružen mobovima u trialu svaki drugi/treći udarac sa Shield Glare će baciti 3-4 globa van.