Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.02.2015., 08:44   #8327
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Eh, da... Strongarm bracesi. I mene zanima, pa hajde možda Blade ili De5tr0 ponude točan odgvor na vječno pitanje...

Ja tvrdim da sve na čemu ne piše da je buff za party nije buff za party, a na Strongarm ne piše, niti na Overwhelming Desire amuletu.
Odgovor nisam našao nigdje, jedino da se Strongarm navodno stackaju ako ih nosi više likova u grupi (e sad dali se stacka damage ili pak one sekunde koje buff traje, tko će znati).

Pitanje opet za overwhelming desire...
Dobijam 15% od svega što stavim na followera jel (nisam siguran jel 15% ili).
Znači u suštini dobijam buff 15% od tih 35% navedenih na amuletu ako ga follower proca ili kako? (znači 3-4% damage)

Da se vratimo na temu
Mene je redukcija na ranged spasila masu puta, a možeš ju dobiti na bracesima, chestu i shieldu. Ne mora biti stormshield nužno.
U suštini redukcija na melee, kao i šansa za block ti je toughness na papiru za WD-a jer melee te nikad ili u iznimno rijetkim slučajima proca.
Budem isprobao jedan Denial shield. Pao mi odličan.

TnT sam i ja nosio, u teoriji je cooldown brži, ali u praksi ih nema smisla nositi. Uvjerio sam se u to. Bolje one St.Andrews. Ionako si okružen mobovima, pa i taj shield koji daju može pomoći kad te napadaju rangedi.
A bracesi... dogovorite se tko će nositi Nemesis. Može WD, a može i crusader. Meni su nekako Reapers wrapsi oke za WD-a i dobio sam solidan roll sa ranged redukcijom

EDIT: Upoznao sam raznih WD-a.
Netko će staviti blackthorne chest/belt/hlače pa nositi one Illusory Bootse, neki su igrali sa Shurkani offhandom (odličan za XP build i male riftove), nekima pak smeta Larceny ring a ja nemogu igrati bez njega, neke grupe zahtjevaju da WD ima Nemesise a ne crusader...
Znam i jednoga koji nosi homunculus u offhandu. Rekao mi je zašto, ali zaboravio sam (nije onaj legacy hehe)
Nije egzaktan build i više je stvar toga kako si navikao igrati i što želiš od builda.
Da, nisam pametan. Za sada cemo na crusaderu ostaviti Strongarm, a ja cu preci na Nemesis ovaj sto sam nasao. Jucer je kolegi iz klana, pao taj St. Andrews ancient rukavice idealne za supporta, tipa dex/vita i jos jedan defensive stat. Morao je hitno offline, pa cu ga zaskociti danas cim se vrati.
Budem probao na chestu rollati range reduction, a dok ne nadem nove nemesis ili ne craftam neke Reapers ili pak Stormshield novi nemam kaj drugo rollati.
Isto tako, probam opet sa Asherom malo igrati da vidim kako je, a pokusati cu i sa tim St. Andrews za test. Do sada sam nekako sa TnT i Illusionary boots najkomotniji jer su cooldowni stalno resetirani i krecem se neometano. Isto tako kao i ti, ne mogu zamisliti bez Rachel ringa da igram. Prekrucijalan mi je za moj stil igranja.

Zato mi je witch postao tako zabavan i biti ce mi main character u sezoni 2. Imas doslovno toliko varijacija sa buildovima i itemima da je to strasno, a i playstyle je prezabavan. Ostali likovi su svi manje vise isti i buildovi su isti, doslovno mozes mijenjati item do dva.

Bas cu malo pogledati sacrifice rune, mora biti neka fora sa time i homunculusom.

EDIT: Sto se sezone nove tice i likova, witch mi je main lik svakako, a onda dalje nemam pojma. Ovu sezonu sam igrao monka, demona, crusadera, a ostalo relativno malo. Sada sam poceo barba igrati malo koji mi je bio odbojan i mogu ti reci da je super zabavan. Cak mi se svidio jako...
Ima tko kakav savjet za drugog lika? Wizarda necu, jer sam njega sad slozio pic pic, ne da mi se opet.

Zadnje izmijenjeno od: fooK. 06.02.2015. u 08:51.
fooK je offline   Reply With Quote