Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 05.02.2015., 23:09   #8324
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova

@fooK
Rolao bi svakako CDR na supporta, ali ako ti je to prvi i jedini SMK koji imaš onda oke.
BTW: ove strongarm i TnT možeš slobodno skinuti na supportu u zamjenu za više toughnessa.
Ne koriste ničemu ionako. Meni su trenutno Ancient Nemesisi gore, a nosio sam i Reapers wraps u ozbiljnijim GR. Nikad dosta mane otkako su dodali novu runu na haunt.
I ako dobiš novi Stormshield, radije rolaj range redukciju na sekundarni stat. Isplati se.
Evo, bas poslije ovog posta mi na barbu padne SMK )) svi smo bili u cudu. Int/vit ima i rollao sam cooldown reduction. Tako da sad imam super za supporta i onog ancienta za pet build. Odmah smo mi digli novog lika na 70 lvl tako da ne moram iteme prebacivati stalno.
Pale mi i ancient Nemesis, tako da i to sad imam na supportu.
Hvala na savjetima
pitanje, znaci ne dobiva moja grupa nikakav buff sto ja nosim strongarms i sto ih crusader isto nosi? Sta da na crusadera stavimo onda?
Ovo za storm shield da sam se sjetio odmah bi rollao. Melee me nikad ne ubijaju, samo ovi ranged likovi koje ne mogu dohvatiti sa Horrify. TnT mi se cinio super jer mi radi attack speeda za fetise cas posla makne cooldown sa fetisa i voodooa. Imam i onu asheru craftanu. Ali nisam bio nesto odusevljen sa tim setupom.
Sto je po tebi najbolje za koristiti za support?
Tnx jos jednom