View Single Post
Staro 05.02.2015., 15:07   #1679
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
U mene tek od sinoć Resurrection jer mi se činilo po posljednjim komentarima da su korisnici najzadovoljniji.
Koristio sam ga nedavno na bivšem mobitelu sa 1.5ghz i na njemu je letio, na G2 je to za mene nevjerojatno, treba potegnit ručnu jer su animacije i tranzicije munjevite. Vjerujem da je tako na svim 5.0 aosp romovima.
GPS brzo locka, preciznost 9m. Kamera užas, pokušavam skinit stock od B!gboya ali mi ne uspijeva iz nekog razloga. AudioFX je gori od stock drivera. Pokušavam instalirati viper4android ali bez uspjeha ako netko zna kako ga instalirati na G2 bit cu jako zahvalan. Quickremote radi od G3, ali treba SeLinux mode changer...
Isprobat cu i LS, kod njega je viper4android integriran koliko se sjećam? Ako bi se kvalitetom zvuka i kamere približio stock romu ne bi se ni vraćao na njega tako da je svaki savjet za to dobro došao.

Edit: b!gboy-eva stock kamera (v2 480dpi) daje dosta bolje rezultate od Cloudy2.2, i video i fotografije. Kako nisam bio dugo na 20d/h ne znam kakva je u rangu s njima ali čini se da je to to...

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 05.02.2015. u 18:18.
goran1985 je offline