05.02.2015., 14:32
|
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor Guls
Nije Lumia problem, problem sam ja, ako ćemo iskreno. Cjepidlačim. Ali mislim da za 4500kn imam to pravo.
Prvi kvar je bio touchscreen, desna strana uređaja nije reagirala dok je mob na stolu. Kad sam ga uzeo u ruku, radilo je sve. I tu i tamo je znala puknuti mreža tj signal.
No, kad sam dobio drugi uređaj, na njemu je ponekad zatitrao ekran, na netu se veli da je to zbog 4g-a koji je preblizu zaslonu ili čemu već, te sam primijetio da je gumb za gašenje malo labaviji od onoga za volumen ili kameru. Znači to realno nisu neki problemi, ali za te pare koje sam dao očekujem savršenstvo, ništa manje.
Inače nikakvih problema s uređajem, mislim konkretnih koji bi mi onemogućili ugodan rad ili pokvarili samu percepciju tog high end telefona. Svakako preporučam.
|
Iskreno drug,sad neovisno dal je wp,android,ois,saifish...ovo su stvari koje bi mi itekako pokvarile percepciju i onemogućile ugodan rad.
I da,ako ti je lakše,nije problem sa tobom već sa Lumiom. I ja i svako drugi bi opisane greške smatrali kardinalnim problemom. Zbog sličnih stvari se kineze od soma kuna razapinje tamo po temi,di neće Lumiju od 4 i po soma...
|
|
|