Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Centar Splita, 6.10. naručen Ultra MAX3 M, kao dostupno je, nema problema blabla, zvali još jednom na mob da potvrde da je ugovor odrađen online i da je sve ok blabla. I ništa do dana današnjeg 
Zvao ima par dana, pitao gdje je zapelo, dobio odgovor da će uputit požurnicu 
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Nastavak sage...
Zvali da ne brinemo, da nas nisu zaboravili, ali da će kroz siječanj/veljaču  Šteta šta su starci osoba za kontakt , ne ja 
|
Danas, 4 mjeseca od podnešenja zahtjeva kraj sage

Kažu citiram;
ovim putem želimo Vam se ispričati na nepotpunim informacijama koje ste dobili. Naime, na Vašem broju evidentiran je zahtjev za Ultra MAX3 M paketom, ali se isti još uvijek ne može aktivirati jer je na Vašoj adresi

Napominjem samo da su od isteka prošlog ugovora, do potpisivanja ovog (Ultra) me 4 puta dizali s ručka zivkajući na telefon i nudeći Ultra uslugu koja je dostupna na adresi, te da je nbaknadno pozivon u SZK utvrđena dostupnost, a i na internet stranicimaa T-com ukucavanjem broja telefona... Suma sumarum je da uslugu ipak ne mogu ponudit, niti znaju hoće li je moći ponuditi u idućih 2 tjedna ili 22 ili 222 ili nikad...
Al nude mi MAX3 uslugu (odnosno nude mi ovo šta iman i sada, samo me žele vezat na 24 mj) za istu cijenu