View Single Post
Staro 05.02.2015., 12:49   #3693
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Poslao sam im mail i doći će im ovih dana, al joj je cijena 710kn tako da ništa od toga
Našao sam u drugoj prodavaonici Z77 Pro 3 koja košta 643kn, ali mi je onda zapela za oko i Pro 4 pa mi je neka dilema nastala no ova Pro 3 ima tri godine garancije dok ova Pro 4 dve, a garancija mi je u ovom slučaju stvarno bitna i to sam ignorirao dok sam uzimao ovu sadašnju matičnu i gadno se zeznuo jer da sam imao 3 sad nebi morao kupovat ovu novu, fail totalni. Uglavnom nabavaljat ću i7 2600k vjerovatno uskoro i jaču grafičku, ali mislim da razlika između Pro 3 i Pro 4 osim u tih par stvari šta sam gore nabrojao nije neka da se pljune još 200+ kn više za nju ili ?
Prema cijeni koju si napisao za Pro3, rekao bih da je trgovina na koju misliš Extreme Digital. Kod njih je na Pro3 dano 3 godine jamstva, a na Pro4 2 godine, no vidim da ima trgovina u kojima na obje ploče daju po 3 godine. Neću navoditi imena da ne ispadne da nekoga reklamiram, a ionako do svih informacija možeš doći preko nabave.

Pošto misliš ići na i7-2600K, pretpostavljam da ćeš overclockati. Prema onome što sam ranije čitao, na Pro4 možeš izvući par stotina MHz više u odnosu na Pro3, što je relativno mala razlika. Ako ti uz to ne trebaju sve one stvari koje si već sam naveo kao razliku između tih dviju ploča, onda će Pro3 zasigurno služiti svrsi.
KhongLo je offline   Reply With Quote