View Single Post
Staro 05.02.2015., 12:44   #1225
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
igranje, onda bi ipak trebalo dobro razmisliti dali uzimati za cjelu plaču grafu.. (čisto iz razloga jer ti se igranjem nebude vratilo uloženo)

Slažem se da je na svakom pojedincu da si kupi kaj hoće.

Čisto primjer koji nema veze s grafama, ali je savršen, npr. kupujem auto za 10-11k €.. većina veli za to kupiš passata ili slično staro 5-6 godina.. ja velim NE, uzel si bum radije 208-icu s full opremom i 2x vratima.. šta će mi npr. limuzina ak se vozim sam ili max s još jendom osobom(ili dvije jendom na 3 mjeseca)..

Sad natrag na grafe, isto sam zato uzel i 760 (nadam se na reklamaciji dobiti 960), koja mi je za 5- sati Dote2 na tjedan prek i previše... (da se razumijemo volim gejmati, ali doktorat, posao, malo gym i nogomet ne dopuštaju više)

Isprika na natrkeljanim glupostima, ali čisto sam htio izjasniti svoj stav kaj se onog posta gore tiče.
-->
Nisam bil dovoljno jasan, ak ti treba za posao grafa, onda svakako podržavam.. ali ono čisti užitak --> igranje, onda bi ipak trebalo dobro razmisliti dali uzimati za cjelu plaču grafu.. (čisto iz razloga jer ti se igranjem nebude vratilo uloženo)

Slažem se da je na svakom pojedincu da si kupi kaj hoće.

Čisto primjer koji nema veze s grafama, ali je savršen, npr. kupujem auto za 10-11k €.. većina veli za to kupiš passata ili slično staro 5-6 godina.. ja velim NE, uzel si bum radije 208-icu s full opremom i 2x vratima.. šta će mi npr. limuzina ak se vozim sam ili max s još jendom osobom(ili dvije jendom na 3 mjeseca)..

Sad natrag na grafe, isto sam zato uzel i 760 (nadam se na reklamaciji dobiti 960), koja mi je za 5- sati Dote2 na tjedan prek i previše... (da se razumijemo volim gejmati, ali doktorat, posao, malo gym i nogomet ne dopuštaju više)

Isprika na natrkeljanim glupostima, ali čisto sam htio izjasniti svoj stav kaj se onog posta gore tiče.
karlo10 je offline   Reply With Quote