Citiraj:
Autor Flood
Tebe AMD plaća da ovako pišeš. 
Tako nekako stvari stoje 
|
NHf ali lupas gluposti, tako stvari stoje

Moja zadnja radeonka je hd 5770, prije nje hd 4870, od onda sam imao do sad 5 nvidia. , gtx 260 , 2x gtx 480, gtx 670, gtx 770, svi koji me "znaju" znaju da amd u moj komp za sad neće, vidjet cemo sto ce donjeti serija 3xx

. Dosad o amdu nisam ni razmisljao jer problemi s driverima su ono sto me odbija od njih, ali ovakav fail zelenima nije trebao i drago mi je ako spuse neku tuzbu jer prave ovce od nas/vas.
Citiraj:
Autor karlo10
Uz dužno poštovanje, ak imaš plaću 3k kn ili manje, si ne kupuješ grafu za cifru jedne plaće...
|
Aha. A reci mi tko ovdje ( da ne ulazimo sad u dubiozne rasprave o imovinskom stanju forumasa) , ima lovu za kupnju novu gtx 970 u kešu i da ga boli kifla zato sto ona "ne radi" onako kako bi trebala? Ne mislis mozda da su ljudi stedili/radili u fusu (kao sysa kad uzme 400 kn za zamjenu napajanja

) za tu grafu 2-3 g kako bi si ju priustili, jer ne mjenja svatko komp svakih 6 mj. Ja osobno zivim solo, ne pijem, ne pusim i ne drogiram se kao sva ostala djeca

, ne trosim lovu na nikakve "pizdarije" osim za zmije i teretanu ( ne racunam hranu odjecu obucu), i kad sam smogao love prije g i pol dana sam si uzeo novu gtx 770. E u tom je problem. Nvidiu boli tuki za nas koji nemamo takvu kupovnu moc da uzimamo svaku novu seriju grafi i nemozemo prodat tu neispravnu grafu i uzet bolju/drugu jer nemamo nakon kuplnje te neispravne nadoplatiti jos vise

. Vani je to puno drukcije i svejedno se ljudi zale.