View Single Post
Staro 05.02.2015., 12:29   #1222
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Tebe AMD plaća da ovako pišeš.
Tako nekako stvari stoje

NHf ali lupas gluposti, tako stvari stoje Moja zadnja radeonka je hd 5770, prije nje hd 4870, od onda sam imao do sad 5 nvidia. , gtx 260 , 2x gtx 480, gtx 670, gtx 770, svi koji me "znaju" znaju da amd u moj komp za sad neće, vidjet cemo sto ce donjeti serija 3xx . Dosad o amdu nisam ni razmisljao jer problemi s driverima su ono sto me odbija od njih, ali ovakav fail zelenima nije trebao i drago mi je ako spuse neku tuzbu jer prave ovce od nas/vas.

Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Uz dužno poštovanje, ak imaš plaću 3k kn ili manje, si ne kupuješ grafu za cifru jedne plaće...
Aha. A reci mi tko ovdje ( da ne ulazimo sad u dubiozne rasprave o imovinskom stanju forumasa) , ima lovu za kupnju novu gtx 970 u kešu i da ga boli kifla zato sto ona "ne radi" onako kako bi trebala? Ne mislis mozda da su ljudi stedili/radili u fusu (kao sysa kad uzme 400 kn za zamjenu napajanja ) za tu grafu 2-3 g kako bi si ju priustili, jer ne mjenja svatko komp svakih 6 mj. Ja osobno zivim solo, ne pijem, ne pusim i ne drogiram se kao sva ostala djeca , ne trosim lovu na nikakve "pizdarije" osim za zmije i teretanu ( ne racunam hranu odjecu obucu), i kad sam smogao love prije g i pol dana sam si uzeo novu gtx 770. E u tom je problem. Nvidiu boli tuki za nas koji nemamo takvu kupovnu moc da uzimamo svaku novu seriju grafi i nemozemo prodat tu neispravnu grafu i uzet bolju/drugu jer nemamo nakon kuplnje te neispravne nadoplatiti jos vise . Vani je to puno drukcije i svejedno se ljudi zale.