Ma da i ja nešto kažem!!!
Nije mi jasno zašto se toliko čudite. Sjetite se Slovenije u Splitu. Dolaze susjedi s 0 bodova na kontu a mi već u Francuskoj kad ono 3:3 i to da su oni vodili.
Sjetite se Latvije u Rigi. Uvjerljivo zadnji a mi jedva 1:0 (Balaban)
Imali smo mi uvijek problema s banana (5,6 i 7 jakosna skupina) državama, ali mi uvijek volimo pocjeniti protivnika i ... LAKO ČE MO!
Nije to samo u nogometu npr. svjetsko prvenstvo u rukometu , prva tekma i poraz od ARGENTINE!!!!!!! ja mislim da je to čak i veče iznenađenje.
Malta ima odličan skor u kvalifikacijama za SP (statistički)
62 1 5 56 21 : 189 i na to još treba dodati 9 0 2 7 pa stvarno fascinantno.
Što se tiče dva najbolja druga. Zbrajaju se bodovi koji ti ostanu a one skupine u kojima je 7 momčadi izbacuje se posljednja i radi se nova tablica. Imamo jako dobre šanse da to ostvarima ali.....
NEREDI!!!! Svi osuđujete naše navijače. Nitko od nas nije čuo zašto su oni to napravili. Dali je neki maltežanin počeo provocirati nakon njihovog gola to znaju samo oni koji su bili tamo , ali nadam se da če mo još vidjeti i čuti drugu stranu priče.
NEREDI!! u Europi. Nema ih. Pa neznam ovi u HNS-u valjda gledaju nogomet u nekoj drugoj Europi.
Pred par mjeseci njemci gostuju u sloveniji i demoliraju Celje , u subotu su isto demolirali bratislavu.
Dublin pred par godina : Englezi napravili totalni kažin,
Zambija u subotu:izgubili doma od Senegala i zambijci porazbijali kuče i aute stanovnicima zambije koji su iz senegala... Šta bi Božo Sušec rekao na to.......
Što se tiče klubskog nogometa e to da ne pričamo.
Počelo se u Hrvatskoj puno "tuč" po navijačima, a prvenstveno tu tuču vode pojedini sportski novinari HTV-a i SN-a.Zna se da ljudi odlaze na Maltu i zašto onda naslov u novinama "Srbija prvak Malte" neki njihov malonogometni klub, naslov od par tjedana "Delije dolaze u Zaprešič" i onda sam kontekst članka , dođe ti da doma u sobi zapališ baklju i gađas preko susjeda, čemu to. Naravno izazivaju nas navijače i potiču nas da radimo nerede odnosno da budemo nabrijani, i stalno plaču "nemogu doč na tekmu s ženom i djetetom" bubu