View Single Post
Staro 04.02.2015., 20:44   #16044
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Interstellar

ja odusevljen. ja fasciniran. doslovce ne mogu vjerovati kako sam se podsjetio mase filmova negdje do pocetka 1990-tih, nekakva era kada je ljudska masta bila slobodnija i nisu se morali raditi samo hitovi, blockbusteri.

meni predobra prica, predobra izvedba, predobra atmosfera, jako dobra do odlicna gluma, ma sve, sve sto dolikuje jednom SF-u. a da nema alijena .

inace, cisto da me se razumije. odrastao sam na filmovima iz 80tih i pocetka 90tih, VHS naravno. i sto sam vec rekao, tada je svatko mogao snimiti film, tonu filmova imam sada na kompu koji su bili kakti horor tada, danas je skoro pa trash za gledati

nego, ovaj mi film svojom pricom jednostavno iskace iz cijele kolotecine filmova unazad 15tak godina! malo je kraj hepi end, ali nemam bas nista protiv jer sam uzivao prijasnjih dva i pol sata!

u svakom slucaju, moja ogromna preporuka. nagledao sam se masu losijih filmova i bio zadovoljan, sa Interstellarom sam imao osjecaj kao da gledam jako dobru SF seriju koja je sazeta u dosta dugacak film . njam, da mi je barem vise ovakvih filmova iskreno......

Burko je offline   Reply With Quote