Citiraj:
Autor Drug Brko
1. TWRP skinuo OVDJE (odabrao pod model "d802/4/5")
2. raspakirao zip i postavio sve iz arhive u root od "internal storage" (iliti Pohrana...blbla na hrvackom) - arhiva se sastoji od "recovery.img" i 2 foldera "META-INF" i "tmp"
3. Rootao mobitel Stump Root-om kojeg sam skinuo OVDJE (apk instalirati na mob i pokrenuti Brute Force. nakon minutu-dve mob je rootan.
4. Reboot.
5. Skinuti Flashify sa Play storea. Pokrenuti ga i odabrati "Recovery image" i onda "Choose a file". Odaberete onaj recovery.img gdje je spremljen.
6. Reboot normalni, dakle da se vrati u OS.
7. Power off i onda Power on + Vol down.
8. Radi 
|
Jučer sam pokušao po ovim uputama i skoro brickao G2. Nemam pojma što sam napravio loše ali nisam mogao više bootat u OS niti uči u TWRP. Sva sreća radio je download mod pa sam fleshao novi rom preko flash toolsa.
Ovo pod 2., treba staviti to iz zipa u root sdcard particije, tamo gdje su folderi Downloads,Android,Movies, Music itd?
Zna li itko još neku pouzdanu metodu flešanja Recoverya na G2 D802H?
Citiraj:
Autor goran1985
Šta valja od 5.0.x romova? Uzeo sam još jedan G2 i neću imat unlock code još tjedan dana izgleda pa mi nije ni bitno da je bug free.
Kad sam CM12 stavio na jedan drugi mobitel učinilo mi se da se vraća na stare staze slave no kako su dodavali featuresa u novijim nightly-ima srozalo se i to brzo, bugovi na kritičnim mjestima (data, radio, rotacija)... baš me zanima kakav je na G2.
|
Ja sam testirao par dana CM12 na G2 i stvarno dobar rom, radi ko urica, Antutu 41000. Nije bilo nekih vidljivih bugova.
http://download.cyanogenmod.org/?device=d802