Citiraj:
Autor Dr. Faustus
Čisto sumnjam da ovdje postoji kritična masa koja bi željela koristiti TeX ili LaTeX. Nije da forum vrvi od znanstvenika ili barem znanstvenih novaka. Na žalost.
|
Ne spadam ni ja među znanstvenike ili znanstvene novake, a i broj jednadžbi koje ubacujem u tekst se s vremenom počeo smanjivati, no i dalje ga koristim. Upoznao sam još par ljudi koje na prvi pogled, prema onome čime se bave u životu, ne bih povezao s LaTeX-om, a i oni ga koriste. Od tuda i ideja, pa sam zato išao ispitati puls javnosti da ne potrošim par sati, a da od toga u konačnici nitko nema koristi. Nisam ni očekivao neki veliki entuzijazam jer LaTeX definitivno ne spada u prioritetne teme ovog Foruma, no dosta toga sam naučio od drugih forumaša o stvarima koje su me zanimale, pa je ovo bio moj pokušaj da "vratim dug društvu"
Citiraj:
Autor Bubba
Cemu, brate mili?
|
Poznati su mi svi ti linkovi, no, realno, 99% onoga što se može naći ovdje na Forumu, može se naći i na još stotinu drugih mjesta, pa sam stoga i postavio pitanje ako postoji interes da takav sadržaj bude prisutan i ovdje
~~~~~~~~~~
Da zaključim priču, imam pod prstima neko isuktvo s korištenjem LaTeX-a, pa ako će nekome nešto trebi, neka mi se slobodno obrati, a ja ću učinit koliko god mogu da mu/joj pomognem.