Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 03.02.2015., 15:59   #8296
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ako ces non stop pucat, a nije da sad bas imas izbora sa novim M6 buildom, vitality u attack speed.
Glede MoDa, ne treba ti uopce skill equipan, barem mislim da nije prije trebao, samo rokas u njih i sve se taga ukombinaciji sa gemom, mislim da je pain enhancer gem, kako pet udre tako marka moba.
Glede multishota il clustera....pa ja sam za CA, za multishot stize novi set u sezoni 2.

Kako igrat sa Calamityem, plus je 20% dmga sta radis ti i cijeli party na markanog moba, moras imat neki generator equipan a za aoe i markanje je dobar evasive fire, em je dobar generator pogotovo sa Focus runom, 7 hatreda po shotu, a marka sve zivo.

DH je, ma sta god ljudi govorili, nerfan poprilicno. Ako ides na fire build, cindercoat za +fire dmg i 30ak% manje trosi resourcea ako je fire je must have. Na papiru fire ima najveci dmg.
Cold u stvarnosti radi nekako bolje radi Cull of the weak i Bane of Trapped gema bonusa, al ako opalis CA, malestorm runa rakete se raspu u 3pm pa nije neki fokusiran dmg nego gadjaju sta se njima svidi, makat tu tuces bossa.

Meni vise DH nije uopce zabavan za igranje, nakon M6 nerfa, a onda i dodatnog nerfa nerfanog seta na PTRu, sad je lik naporan. Ako naletis na reflex mobove, ubijes se u sec, ako ne pucas ne radis dmg nit generiras hatred tako da si lagana meta svima, a jailer te ubije kako ti se sjeti.

BladeRy je offline   Reply With Quote