Svaka cast na raspravi..., sebe ne smatram audiofilom, jer slusam Mp3-ice, slusam preko kompa, i sumljam da cu ikad imat novaca da kupim nesto od audiofiliske opreme!!!!
a ako budem imo sumljam da cu trosit na takve gluposti, jer je to po mom misljenju pretjerivanje!!!!!
Prije sam imao JBL Invader 4.1 i mogu vam rec da su me malo impresionirali zvukom, jedini nedostatak im je bio taj sto je subwoofer bio malo preslabasan za moju sobu od 12m2, tj nije bio toliko dubok bass-svirao je na 40Hz, morao bi zvucnike pojacat na 70% da bi bio zadovoljan sa glasnocom, a kad slusam muziku fakat uzivam, i slusam nekih 90-ak min, lezim i uzivam

!
samo problem je da svi ovi kompjutorski zvucnici nemogu puno trajat ako ih malo duze vremena slusas na glasnocama povise nominalne snage, a to je sve povise 60-70%!!! i zvucnici nakon nehih 3 mjeseca pocmu lagano sustat kad ih pojacavas i smanjujes, to je vec znak pretjeranog slusanja, i nakon jos 2 mjeseca izgubis kontakt sa lijevim satelitom!! onada izgubis zivce
i razmisljas o novim zvucnicima!!!!!
A sad sam kupio Z2300 i full sam zadovoljan glasnocom!!!!!
I sad me zanima oce li bose bit glasni kao logitechovi-sto sumljam!!!!
a sad vi napisite sto misljite o glasnoci...
nisam audio fill pa se netrebate u vezi toga svadjat

!!!!
doboljno je da imaju malo bolji zvuk sto mislim da imaju-tj sigurno je da imaju, ali neznam dali ce bit dovoljno glasni.....nezam ocu ih morat derat na 70% pa da crknu za 6 mjesece...onda se fakat ne isplat davat tolike pare!!!!!
TNX