Ja presao poprilicno brzo, nakon obavljenih par side questova to mi dosadilo, da idem preko cijelog grada i maltretiram se za defacto nikakve nagrade, mozda je bolje poslije, al screw it. U drugom djelu grada na startu nadjem katanu sa 1500 dmga, samo sam to vozio do kraja igre, oneshota sve
Sta se tice igre same, po meni ok za ubit vrijeme, al nista vise od toga. Graficki ok, performanse smece, cpu na 100% gpu na 35%. AI retardiran jer dodjem mobu iza ledja, zombi il human, svjetlim sa svjetiljkom u njega a on ne trza ni najmanje, ok, zombie je mrtvi idiot, al humani? Il stanem na krov zgrade 50m od ovih sta lootaju airdrop, provirim glavom i odma dobijem metak jer znaju tocno gdje sam...ma daj. Ima tih nebuloza tone, npr stojim u kuci a pala noc, sad dodju oni gadni u potjeru, jedan me vidi kroz prozor i teleportira se unutra. A tek boomeri, bjezim od potjere, zalomim u vrata i tamo boomer, reload, i tako ohoho puta.
Sta se tice atmosfere, Dead Island 1 mi je bio puno bolji. Nije da sam otupio na ovakve igre, al DI1 dio sa policijskom stanicom je jos uvijek puno bolji od ovoga. Ovdje se samo drzis krovova. Treba ubit grupu, popenjes se na auto i ubijas 1 po 1 kako dolaze. Treba ubit onog masivca? Popenjes se na nesto, i udres ga u glavu kad mozes.