View Single Post
Staro 02.02.2015., 00:46   #1618
Overclock_freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
Izbjegavam gigabyte ploce od prije par tjedana jer su usrali motku sa Etron USB 3.0 smecem, tako da sam se okrenuo ka asusu.

Btw, koristio sam par dana i 990xa-ud3 i ta ploca overvolta za popizdit, iako je imala llc.
Iskren ću ti bit al bez uvrijede.

Već par godina bavim se overclockom i mogu ti reć da ako ti overclockaš tako da ti staviš llc i pukneš napon te multiplier onda slobodno kupi asrock ploču jer je asrock pravi za tebe.

Zašto :

Asrock po cpuz " drži " napon kojeg si ti stavio u biosu a zapravo je taj napon još napucan ali to neznaš dok ne staviš volt metar

Drugo Gigabyte treba dobro poznavati i svaka sitnica može puno utjecati na overclock te napone, ti jednom kad namjestiš napon taj napon će bit i neće ić preko toga.

Nedavno sam radio na 990FXA UD3, 990XA-UD3, 970A-DS3P sve samo zadnje revizije da vidim kako se pokazivaju u overclockiranju i stvar je šta najbolje rade sa Medium LLC te vjerovatno će ti na cca 4800mhz sa 1.340v throttlat e al sad ko većina ljudi ma garant je premal napon ili prevelika temperatura e al stvar leži u ostalim stvarima treba uključit hpc, apm isključit, cpu nb vid malo podič i vidi čuda nema throttla više.

Forume sam počeo djelomično izbacivat iz svog života jer sve više i više ima ljudi koji pišu bedastoće a nemaju pojma.

Lp
Overclock_freak je offline   Reply With Quote