View Single Post
Staro 01.02.2015., 22:31   #1177
The Satara
Premium

The Satara's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Ma puno priče nizašto. Inače nisam sklon predrasudama, ali kad su u pitanju vlast i/ili ekipa koja mlati milijarde, poučen vlastitim iskustvom (a i povijest mi je svjedok) svakoj njihovoj izjavi prilazim s pretpostavkom da je lažna. Ako ste mislili da nam nvidia nije nikad prije lagala, varate se, kao i ako mislite da će nakon ovog slučaja "naučiti lekciju" i biti isključivo iskreni ubuduće.
Jedino što me zanima kad kupujem neki hardver namjenjen zgubidanjenju jest odnos pare-muzika, a to hoće li na kutiji pisati ovaj ili onaj proizvođač, 4 ili 444 gb nečega mi je skroz nebitno.

Imao sam jednu 660ku skoro godinu dana i, kao i valjda 99.99% ekipe koja ih je imala, uopće nisam primjetio da joj "fali" pola gige memorije. Nvidia je samo trebala sa gtx 970 uraditi istu stvar kao i sa 660 serijom - onemogućiti u driverima da se koristi zadnjih pola gige vrama i bio bi vuk sit a sve ovce na broju.
Oni koji se igraju na 4K monitorima sigurno si nisu kupovali 970ke, već 2/3x980, dok za sve ostale koji se igraju na fullhd i sličnim rezama razlike između 3.5 i 4 gb vrama - nema.

btw. video je prejak
The Satara je offline   Reply With Quote