View Single Post
Staro 01.02.2015., 13:08   #5271
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Čuj, to je telefon za posao, daklem uključena VIP XL tarifa za EU i Viber ne želim u svom životu za pozive i taj prekrasni metalni zvuk

Ne želim ni aplikacije tipa whatsupa, instagrama i slično.

Hoću da telefon radi out of the box i that's it. I da radi brzo i pouzdano, ne da mi se zbog nekog apdejta totalno zblokira kad me netko nazove i ne mogu povuć jebeni prsten na androidu (imam HTC EVO 3D kao privatni i znam o čem pričam) ...tak da naginjem prema WP iako priznajem nikad nisam imao tu platformu i zato nisam baš siguran i pitam vas koji je koristite da li je vrijedna biranja....naravno, i lova je manja, skoro 500kn manje plaćam 930 nego M8.
Onda definitivno uzmi M8 sa Winsima, baterija je bolja, dizajnom je super, OS koji ne štuca i koji će ti raditi pouzdano i brzo.

Pogotovo ako veliš da ti ne treba Instagram, Snapchat i ostale aplikacije koje su popularne na Android i iOS-u.

A kaj se tiče notifikacija, znam da ću biti prozvan fanboy-em ali u mojem slučaju, od kad imam WP8.1 (od travnja prošle godine) nema problema sa dolaskom notifikacija. Sa WP8 je bilo problema, Viber i Whatsapp su kasnili mi čak do 5 minuta ali mislim da više nema uređaja koji je zaostao na WP8.

+ imaš siguran updejt na Windows 10 i podršku u rangu Apple-a.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline