Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 01.02.2015., 11:44   #8278
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Pa nisam se rodio sa 800 paragona, zaradio sam ga.
A što se tiče sati Gameplaya... imam 700 sati na jednom, 622 sata na drugom WD-u, 136 sati na Wizardu, 100tinjak na Crusaderu i 181 na DH; znači oko 1700 sati do paragona 800.
Tvoja prepotentnost je zamjetna u svakom postu ali to hoću i reć.

Imam 355 sati igre na svom računu, što će reći da si igrao skoro 5 puta više i duže. Sasvim je jasno da ćeš onda uspjet malo veće riftove srediti.

Mi smo jučer prvi put uspjeli rješiti GR45 na sezoni, primjerice, a ti sad tu prosipaš mudrost kak je 48ica svakodnevica. Tebi očito jest, mislim da većini igrača nije. Ipak je prvih 1000 mjesta top 1000 igrača Diabla 3, što je u usporedbi sa stotinama tisuća igrača koji još igraju mizerija.

Htjedoh reć, spusti se malo na zemlju kad se razgovaraš na forumu, ljudi pitaju nešto, a ti onda odgovoriš busajući se u prsa ko gorila. Nije te pitao kak ti igraš nego kako bi on mogao bolje proći 45+.

Vaše visočanstvo.

Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Ako Vam je Paragon neki problem: Rubin u glavu, Hellfire Ring, na DH može ići i ona kruna a na Crusa / WD se čak da staviti i Cain set (a mislim da ide i na monka), pokupite pool i udrite po 35+ i ako je moguće nemojte giniti

Rift rješite za 4-5 minuta, pada oko 200 shardi po riftu a XP leti.
Na p800+ na ovaj način dobijete po 2-3 paragona dnevno.
EXP bonus je aditivan (kumulativan, kako god hoćeš) i ne isplati se nositi ruby ili HF ring jer ti je ukupan bonus od njih 100njak%, što se na 1600% postojećeg T6 experienca slabo osjeti. Radije staviti neki korisni ring ili drugi gem u šljem.