Citiraj:
Autor nathan.fake
M8 Android?! (postoji i M8 Windows, ali samo za USA trziste)
Gle osobno koristim 930, zamjerki nemam (sad da nabrajam neke prednosti i mane, mislim da nije potrebno... ima hrpa recenzija)
Ali ako se nikad nisi susreo s WP8.1, bolje pucaj na sigurno i uzmi Android M8. Ak ti se ne svidi, lakse ces ga prodat
Za WP bi najbolje trebo vidit prvo oce ti pasat (mozda isprobat neku jeftiniju/stariju Lumiu). Sve ovisi sta ocekujes od telefona/OS-a.
Recimo imam frenda koji je poslovnjak i nedavno je preso s nekog HTC Androida na Lumiu 925... lik je odusevljen jednostavnoscu i brzinom... njega zanimaju samo mailovi i cloud integracija (OneDrive, OneNote) tj. da ima svoje dokumente sa sobom bio doma, u uredu ili na gasu
S druge strane znam za ekipu koja predje s Androida na WP i ona ih sprasi hladan tus, kad vide da nema customiziranja i twekanja 
|
Glavna uloga mobitela je da se zajebavamo sa rutanjem i besprekidnim tweakanjem da bi dobili neki
performan-nss.
ljudi moji.....ja ne kužim....WP8 ima win 8 gui i s tim tilesima je puno praktičniji nego android a imao sam androida...meni i izgleda puno bolje kad se sredi transparent tiles i neka fora pozadina. Uzmimo i to da su nokie aluminijske, da imaju u pravilu odlične kamere, da rade fluidno i sa manjom količinom rama i "slabijim" procesorima...Pa kaj će ti više, imaš mob koji je kvalitetne izrade, ima super kameru, vatsapFejswadadaada, mail, net, onedrive, dropbox i gestures pa se možeš javljati bez stiskanja po ekranu...kaj će ti više?? Doista, što će ti više?, kako bi rekli naši glumci....