View Single Post
Staro 01.02.2015., 01:00   #1644
levca5
Registered User

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
To je klasican G2 brick kojeg je imalo tonu ljudi. Kod njega je problemcic jer je Version i jer mu driveri ne stimaju. Daleko od servisa. Natezo sam se i ja sa istim problemom i pokusavo svasta. Na kraju sam instaliral neke windowse frisko samo da moga bez gluposti odradit sve i nabasao na fix nakon dva dana zivciranja...

Kak se vidi G2 na kompu? Ko mob ili ko nes drugo. Ovaj com 41 nebi trebao bit problem postavit. Treba nanovo prepisat boot particiju da vrati download mode i to je sve osim ak ne postoji jos nes kaj nije napisano.

Upalis G2 u tom fastbootu, prikopacas ga no komp i pricekas da se instaliraju driveri. Onda pokrenes fastboot app, kaj si raspakiro i u novi prozor upisujes one naredbe. G2 bi trebal na svaku reagirat. Onda ga probas restartat u download mode, pretpostavljam da znas kako. Nekad i za to treba vise pokusaja. Cisto da to bude na cisto.
Ma evo instalirao i com port 41 drajvere i nece pa nece, probao preko Flash Tol-a, ma ni da mrdne, a imam i XP i W7. Za fastboot, rekoh, nemogu nikako upisivati jer se odmah u trenu izgubi??????
levca5 je offline