Tema: Dying Light
View Single Post
Staro 01.02.2015., 00:55   #22
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Evo nakon desetak sati gameplaya da podijelim utiske.

Pored *srane optimizacije i konzolitisa i gdje koje texture pop-up,generalno nemam zamjerke,igra me drzi "budnim" i najbitnije zabavna je i ne postaje monotona i dosadna kao tipa Far Cry 4.

Parkour je odlicno izveden,animacije su predivne,na veliku vecinu zgrada se moze popeti i lootati te uci unutra,vremenski efekti su odlicno izvedeni,teksture su podosta visoke rezolucije kao i opcenito vegetacija,cista petica.

Al protivnika,e to me iznenadilo posto nema settinga za podesavanje tezine.Neprijatelji su dosta pametni,izbjegavaju napade,flankaju kad ih je vise,koriste oruzje i dosta precizno,skrivaju se i bjeze te ih je problem ubiti,srecom to rjesavaju molotovljev koktel i petarde kad ih zombiji flankaju
Sto se tice zombija,ovi najprimitivniji su glupi jer eto zombiji su,ovi penjaci su dosta inteligentni i agresivni,svuda te prate i kad ih je vise problem je ubiti i cesto zavrsim sa end game.

E,sada meni najdrazi dio igre,noc i gameplay po noci.Mrak i tisina,nigdje nikoga,Volatiles ( agresivna vrsta zombija koji izlaze nocu ) patroliraju i tu se heroji prepoznaju.
Zombiji postaju jos agresivniji,problem se snaci,za cas se stvore njih 3-4 i nema tog oruzja koje te spasi.
XP je poduplan nocu,ali i vjerojatnost da se pogine i tu se gube survive pointsi.
Definitivno meni najdraze time of day za igrati i skoro pa horror atmosfera,savjet pripremite firecrackersa,flares i medkitova.

Prica je zanimljiva koliko god moze biti uz more slicnih igara i filmova,ima zapleta i zanimljivih likova i nije eto tu samo da bude radi reda.

Inventory je ajmo reci dosta dobro izveden,ima se dosta toga za craftati i kombinirati pa se definitivno isplati lootati.

Soundtrack je odlicno pogoden za atmosferu i definitivno stvara trnce dok se igra po noci,a sami zvukovi zombija su ajmo reci izvedeni tako da se izludi i utjera strah u kosti i da se bude svakog trena na oprezu.

Eto ukratko malo da napisem,zasluzila je igra barem,koliko mi se svida da igram na 20-25 fps sta reci vise.

Ajmo heroji,igra li tko jos po noci,izdrzite do jutra uz konstantno trcanje i izbjegavanje ?
blava je offline   Reply With Quote