Citiraj:
Autor mamutarka
ma nisam, pazim ga ko bebu, ali recimo da zatrebam home button zamjenu, kome se javit? evo šta iklinika kaže http://www.iklinika.hr/servis/iphone-6-6-plus/ ''uređaja ugrađujemo Vam novu originalnu home tipku.''
jel to original, kako znat jel je, kako ovo kakono 
|
Ne znam kako sad stvari stoje, no radio sam par mjeseci u jednom takvom "ifixit" wannabe servisu 2010. dok još nije bila tolika navala iUređaja, pa sam se nagledao svega. Ljepili smo kineska kućišta na korišteni metalni frame na 3g/3gs-u, ljepili senzore ispod stakla izolirkom i svašta..
Sjećam se jednog 3gs-a kojeg je čovjek došao reklamirati jer je "prosvjetlio"

Stavili smo mu bijelo zadnje kućište koje je toliko bilo nekvalitetno da je backlight bleed probijao kroz rub ekrana i kroz cijelo kućište.. Znači strašno.. Dijelovi su se nabavljali na veliko, iz kine, stizali jednom tjedno kurirskom službom, no dao bi ruku u vatru da nijedan apple-a vidio nije.
Ako vidite da garancija ne pokriva kvar, kupite preko ebay-a i zamjenite si sami, ozbiljno.. bolje ćete proći. Sad su ti servisi popularni jer je zarada enormna. Sjećam se da smo znali nekad dvojca u smjeni i po 15-ak mobitela rješavati, a kad gledate da nema servisa ispod 400-500kn, računica je jasna..