Ajd da ja kažem nešto...opet...

već sam sam sebi dosadan.
Ukoliko dobro vidim, a vidim,
Dakok nikome
ne gura Coolpad mobitele kao što su neki gurali određene mobitele. Čoek prenosi vijesti iz Kine. Zašto nitko drugi ne prati vijesti iz Kine i 100 drugih foruma pa da nas časti sa informacijama iz prve ruke? Zašto svi čekate neki link pa onda u kolektivnu pljuvačinu.
Neki ovdje su ekšuli kupili ODRONE koji su se raspadali ili bili polufukncionalni pa su ih svejedno hvalili pa ste svjesno kupovali takve mobitele.
Niti vam je
Dakok kriv što se kupili Small Colu, niti vam je netko drugi kriv što se kupili neki drugi mob.
Stoga, pozivam ostale da također se ubace sa komentarima i vlastitim spoznajama o nekim modelima koji su friški ili u najavi a da su vrijedni spomena te apeliram po 100-ti put da se razgovarate pristojno, bez upiranja prstom i prozivanja. I bez PM-ova meni sa upitima tko me podmićuje i kako te kome sam to dužan da određene osobe branim i ne bannam.
Ili da lockamo temu, zbrišemo postove i pa da preselite sa diskusijom o kinezima na neki drugi forum? Na vama je. Mislim da je svima bolje da je ova tema dobra i da bude friških vijesti i zanimljivosti iz Kine.
Što se Coolpada tiče, oni su fakat poznati vendor za razliku od nekih garažnih brendova koje ste kupovali, također na preporuke i kletve "majke mi da su dobri" a nisu mogli ni onu plavu naljepnicu nabavit.
Tako da smanjite malo kompresiju. I o Coolpadu pišite u temi za Coolpad, a ne ovdje.
Eto, uživajte u NORMALNOJ diskusiji nadalje.