Citiraj:
Autor debeljko
jel netko od vas osobno napravio benchmark i koje točno igrice i na kojoj rezoluciji prelaze 3.5 gb vrama? Ja bas googlam ali nigdje ne pronalazim.
baš me zanima hoce li Linus ili ekipa iz tech of tommorowa napravit video o tome.
|
Ja sam se zezao s tim glupostima i ovako ti to ide, prvo preko DSR-a moras dignut rezu na 4k, a onda jos moras napucat 8x MSAA i to u realnosti nema veze s mozgom. Naravno da je onda FPS nikakav..citaj jednoznamenkast. Ali vjeruj mi to ni SLI/CrossFire nemoze gurat na igrivom FPS-u, tako da to nema apsolutno nikakvog smisla. Rijec je o Far Cry 4, inace je sasvim igriv sa svim postavkama na ultra u 4k bez AA, ide u 25-30 FPS-a na mojoj konfi, guta 3,6-3,8gb VRAMa i nema microstutteringa, ali meni je HUD presitan kad se koristit 4k DSR, ai puno mi je draze igrat na 60 FPSa nego na 30.
Glavni zakljucak je da ce grafa prije ostat bez ajmo rec snage nego bez VRAM-a. Npr Dragon Age:Inquisition, sve na max, 2xMSAA na 1080p Vsync ON, ide u savrseno glatkih 60 FPS-a i trosi ''cak'' 2,2-2,5gb VRAMa.
A cak mislim da su FrostBite igre optimizirane za AMD.