View Single Post
Staro 31.01.2015., 10:56   #9
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp

Tihomir111's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Tihomire, jedno ovako generalno pitanje.

Koliko ti se za aiflow čini restriktivan ovaj način kako je izveden usis/ispuh sa prednje i gornje strane kućišta? Preko ovih mesheva sa strane?

@Pupo

Hvala što si mi stavio bubu u uho
Airflow je dosta loš uspoređujući s otvorenim kučištima tipa corsair 500r. Ali ja sam htio silent kučište, debele stranice sa zvučnom izolacijom i h110 mi se počeo više grijati, ali kučište mi je genijalno, i odlučio sam ici na full water. Sad kad imam jedan radijator triple 120, temperature su zadovoljavajuće, ventove sam jos dodatno usporio, a imam i bitfenix recon kontroler USB (kojeg ne znam ni sam kud cu stavit da bude estetski) i u jednom kliku imam game setup ili surf setup. Uglavnom treba razmislit o setupu, stavit tri venta na push tri na pull, potlak ovakav onakav jel.
Evo ti link sa puno nzxt water uradaka http://www.overclock.net/t/1430677/t...h630-h440-h230

@Pupo- pumpa stalno radi na fixnih 7v razina buke je zadovoljavajuća, cirkulacija je jako spora koliko vidim naspram 12v ali nema problema sa temp. Ovaj tjedan cu zveknit nutra jos jedan 360 rad pa cu javit dojmove kako ce pumpa radit.

Zadnje izmijenjeno od: Tihomir111. 31.01.2015. u 11:02.
Tihomir111 je offline   Reply With Quote