Citiraj:
Autor De5tr0yer
Paralela mi se sviđa (  ), i potpuno se slažem s tobom stoga se nisam osjećao prozvanim prvi put, ali sad rekoh moram reagirati.
Dakle, je me prevarila fufa zelena, samo sam ja pametan i pošto se ona pravi ko da se niš nije dogodilo, čekam da poberem vrhnje iz situacije.
Sreća za mene da nisam skinuo naljepnicu "warranty void if removed" sa svoje 970ke.
Fala onom gore pa ima i crvenih kurwi. Sad bi bilo najs da amd izbaci sutra seriju 3, ma letim njemu makar me Syss našo u dojčland i zaprijetio životom.
Idem se smirit gledajuć SLI sa voodooicama na temu o starim komponentama.
Hehehe 
|

Ma, aludirao sam na tu situaciju jer su (psihološki) napravili upravo navedeno , a to i jeste ono najgore: iznevjerili su svoje fanboy-eve, i baš tu će dugoročno najviše izgubiti, iako imaju i dalje
realno odličan proizvod; umjesto da se pokriju ušima, pa makar i podijelili 980-ice (ili da su pametni kupone za 30%-off za next gen. x70 grafu, ako se regaš sa s/n 970-tke, recimo), ili povrat love sada odmah dok još i nemaju pravoga konkurenta, uz naravno, isprike do neba, neee, oni yebu ljude u zdrav mozak i to je ono što boli i što se teško zaboravlja...svaki slijedeći proizvod će ići pod povećalo, i kada se pusti u prodaju svi će prvo čekati "neka netko drugi proba prije" ili će kupiti u drugome taboru...to je stvarna pušiona za zelene, ovo sada je mala maca spram onoga šta dugoročno slijedi (profit firme, dionice...).
Kao što rekoh, već su previše uyebali i već sada mislim da više nema popravka...još ako AMD odigra brzopotezno