View Single Post
Staro 29.01.2015., 22:02   #4324
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Što je toliko grozno na Galaxyu S5?
Citiraj:
Autor G-boy Pregled postova
Pogotovo toliko grozno da bi ga mjenjao za iPhone ili neki Windows? Nije ni meni s5-ica sjela, ali s konja na magarca..
Priča ide ovako. Dobio sam mobitel i koristim ga par dana, kad me zove sestra, priča ona meni nešto, ja je najnormalnije čujem i razumijem, a ona s druge strane samo viče "Kaj? Halo! Jel me čuješ? Halo!". Stavim slušalice i dovršimo razgovor. Zove me kasnije netko drugi i opet ista priča. Zove treći... Sad već znate i sami kako ide dalje. Jednom je slučajnost, drugi put je splet okolnosti, ali treći put u istom danu je dovoljno da mi se upali alarm.

Odlučim odnijeti mobitel na servis. Nakon tjedan dana dolazim po njega i dečki mi kažu da je s mobitelom sve u redu, da sam vjerojatno pretrpao memoriju, pa su ga vratili na tvorničke postavke. Malo mi je čudno da je mobitel pun kad sam uslikao samo par slika da isprobam kameru i skinuo 2-3 aplikacije, ali dobro.

Za dva dana krene opet ista priča i opet ga odnesem u servis. Nakon par dana dolazim po njega i opet mi kažu da je s mobitelom sve u redu, neka probam kupiti novu SIM karticu. Odem do VIP-a i zamijenim SIM karticu...

Priča se još jednom ponavlja i evo mene u servisu po treći put. Kažem im da ovo postaje već stvarno smiješno jer skoro pa više vremena provodim u njihovom servisu nego s curom u krevetu. Za dva dana me zovu iz servisa da su našli uzrok smetnji i definitivno ga otklonili te da mogu doći po mobitel. Na kraju se ispostavilo da je u mobitelu bio nekakav sitni komadić lima kojemu tamo nije bilo mjesto te je on remetio normalno funkcioniranje uređaja. Malo (čitaj jako) mi je čudno da nitko to nije primjetio prva dva puta, ali rekoh da vidimo kako će funkcionirati dalje.

Nakon tog trećeg servisa više nije bilo problema s pozivima i mobitel i sad radi sasvim normalno, pa se može reći da je to bila treća sreća.

Osim navedenog, a kao što je i syss prethodno napisao za S5 mini, mobitel djeluje previše plastično. Ranije nisam imao naviku koristit case za mobitele i nije mi to neka špica, no zbog S5 sam ga kupio. Dijelom zbog sigurnosti, a dijelom zbog toga da ga pokrijem i ne gledam . Tu je još i neizbježan lag, ali mislim da je to više do Androida nego do samog mobitela.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Već sam počeo pisati stvari, a onda sam skužio da si napisao Galaxy S5 onda sam stao.
Učinilo mi se da si napisao Galaxy 5 tu bi se dalo štošta napisati.
Galaxy 5 mi je bio bolji/draži nego Galaxy S5. Barem se nisam morao toliko povlačiti po servisima zbog njega

Zadnje izmijenjeno od: KhongLo. 29.01.2015. u 22:07.
KhongLo je offline