View Single Post
Staro 22.12.2002., 12:53   #4
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by gospar
nevidim kome je cilj da mi izvozimo nekoliko miljuna kuna vani godisnje jer kupujemo legalne strane programe neznam gdje je korist tome hrvatskim drzavljanima. nase programe u redu zakon mora postojat za tih par knjigovodstvenih homemade programa jebiga mucili se ljudi. ali medunarodni zakoni ma daj zajebi to znamo kako to ide jaci tlaci amerika nemora niti jedan medunarodni zakon postovat jer je jaca nebi ni ja tko ih jebe.
Tuđe uzmemo a svoje ne damo.

Lijep ti je taj princip. U HR se ne proizvodi samo nekoliko knjigovodstvenih programa koji spadaju pod taj zakon. Ima toga dosta drugoga. Kako onda očekuješ da netko štiti tebe ako ti ne štitiš nikoga po istoj osnovi.

Najbolje bi bilo da se izoliramo ko Irak i svi bi bili sretni. I Kina je shvatila da se sa zaprženim programima ne može živjeti u današnjem svijetu pa tako umjesto da kupuju oni rade svoj software.

Onda će nas stranci nagaziti jer radimo budale od njih pa ćeš se žaliti kako loše živimo kako nam je teško i kako nas nitko ne voli. Neka 10-tak pirata dobro živi od programa koje su skinuli da neta od kojih država ne ubire porez a ti za svaku kunu koju zaradiš izvoli u red na blagajnu da ga platiš. Zar ne vidiš da taj pirat radi budalu od tebe na taj način? Onda su ti i naši tajkuni good. Drugi rade za njih, ne plačaju porez, ne daju plaću, nisu otplatili dionice i taku su za kunu dobili miliončeke a da se nisu ni po guzici za to počešali. Ja ću ti to srediti bez problema. Ti hrmbaj a meni šalji plaću. Naći ću ti i posao gdje ćeš više zaraditi za mene.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote