Ajd sada kad su se smirile strasti, realno recite, da li ste zbilja očekivali, nakon onakvih nastupa prije prvenstva, da ćemo nešto ozbiljno napraviti na SP?
Jasno je da ovo više nisu kvalitetni igrači kao što je bila generacija 2003-2010/2011, tu su povremeni skokovi, ali ponajviše prosječnost. Duvnjak nikad nije bio play, on je klasični šuter, vanjski su nam blago rečeno katastrofalni, ali u generacijama koje dolaze ima jako dobrih igrača. Treba na kraju ipak biti realan i reći da nismo više sam vrh rukometa jer se događa smjena generacija, traže se kvalitetni igrači, a i savez je takav kakav je i gura podobne a ne sposobne. Rukomet je brz sport i svatko ima šanse pobijediti u svakoj partiji, dve tri greške i izgubiš sve u minutu dve.
Što se mene tiče, napravili su više nego sam očekivao (jer sam pretpostavljao da ćemo izletit od Brazila već) i ne mogu biti nezadovoljan, pogotovo što znam da su kojim slučajem prošli Poljake, skrpali bi se u finale i tamo popili kantu kao od Španjolaca u Tunisu te poslije opravdavali to zasluženim srebrom/uvjetima/sucima/mučenjem i sl. Ispalo je skoro najbolje kako je moglo. Više sreće druge godine na mnogo težem EP.