View Single Post
Staro 28.01.2015., 19:09   #7574
Igor1986
Registered User

Datum registracije: Jan 2015
Pozdrav svima,
kolega mi vas je preporučio da ste odlični što se tiće kompova pa nadam se da i meni možete pomoći. Prije nekoliko godina sam kupio laptop na kojem radim i od tada uopće nisam u toku što se tiće novih dijelova koji su na tržištu pa možete li mi dati savjet što sastaviti da ne sastavljam sam jer znam da se mora gledati na milijun detalja da je sve kompatibilno i da se maksimalno iskoriste resursi pa pošto nisam u toku da ne pogađam napamet.

Komp bih kupio u cjenovnom rangu do 5000kn.
Glavna namjena bi bila grafike tj. izrada vektorskih grafika, 3D modela (Blender, AutoCAD i sl.), 3D dizajn interijera, eventualno kakav video u AfterEffects-u i za igranje iako je to na zadnjem mjestu, vidio sam nekoliko konfiguracija u prijašnjim postovima no to je bilo prije par mjeseci napisano a kako se cijene i izbor stalno mijenjaju možete li mi preporučiti što da uzmem za navedeno. Trebao bih kućište i eventualno monitor (ako je bolja konfiguracija onda monitor mogu i polovan no bitno mi je kućište). Komp namjeravam kupiti kroz mjesec dana pa bih Vam bio jako zahvalan na pomoći
Unaprijed hvala!
Igor
Igor1986 je offline   Reply With Quote