Citiraj:
Autor brodjo
Imam ja mele f10 pro. Nije loša stvarčica, samo što trebam promjenit šta koja tipka radi za moj tronsmart vega. Imaju već neka rješenja, al nikako da uhvatim to i napravim remapping. Tipkovnica iza nije najsretnije rješenje, al je bolje od nikakvog. Bug koji se najčešće događa je da preuzme audio output na sebe i umjesto na TV-u zvuk odjednom ide iz daljinskog.
|
Kako to misliš "zvuk iz daljinskog"?
Ustvari, ono šte meni treba je upotrebljiv, ergonomičan daljinski s tipkovnicom. Za air mouse mislim da bi bilo zanimljivo isprobati, ali nije mi primarno. Kako je uopće upravljati s time po Kodiju?
Probao sam XBMC/Kodi na kompu i meni malo tlaka s mišem to raditi, neusporedivo mi lakše na HTPCu s običnim daljinskim. Nažalost, fali mi tipkovnica. Trenutno imam neki obični asrock remote s kojim i palim HTPC jer je uštekan na IR header na ploči pa to radi odlično, ali ergonomija mu nije jača strana. tražim nešto za zamjenu, a reviewevi na netu za Melea nisu baš nešto, kako mu radi IR learning?
Ne znam da li može skinuti kod s MCE kompatibilnog daljinca?
Isprobao sam par ovih nekih jednostavnijih kineza i svi se u sistem prijavljuju kao HID device pa su mi se događale stvari poput da je na "zelenoj" tipki mapirano alt-tab i ne da se premapirati ili još gore ctrl-alt-f1 što je naročiti zajeb ako je ispod XBMCa linux mašina