View Single Post
Staro 27.01.2015., 14:24   #1189
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Pa dobro sad ... baš ak oš više je stvar onoga što ti u stvarnosti treba. Jer u konačnici sami senzori se malo razlikuju između entry level DSLR.a i mid level. Više je razlika u feturima koje upakiraju unutra. Na stranu ful frame koji je u pravilu van cjenovnog ranka obično.

Al činjenica je: jači kompakt će mu dati puno više ako ne misli kasnije nadograđivat DSLR (počev od bljeskalice).

I ovo šta veli ovaj za težinu u videu : ima pravo - treba nosit recimo 70D sa montiranom 430EX bljeskalicom gore i objektivom 18-135 . Ali to je sad recimo jedna zaokružena cjelina (naravno bljeskalica je gore po potrebi).

Kad smo kod tijela i idiota: sjećam se dok je 600totka bila kod mene došao mi neki benq idiot u ruke za nekih 600-800 Kn tada.

Benq: slika cijelu sobu bez beda (10mx4m) - dok je 600 totka imala grdih problema sa osvjetljenjem jer normalno bljeskalica je poprilično slaba i kratka. Mislim moš dignut ISO itd. al ... ono tak da velim: DSLR sa kit objektivom - zaboravi na ugrađenu bljeskalicu jer je poprilično ograničena.

Mislim da se razumijemo bez obzira što je 70D puno skuplje tijelo priča sa bljeskalicom i dalje stoji - trebaš bljeskalicu na DSLR.u - kupi vanjsku .

Tako da kompakti mogu solo DSLR sa kit objektivom pobijedit u određenim uvjetima.
Forace je offline   Reply With Quote