View Single Post
Staro 27.01.2015., 13:25   #4104
schjor
Registered User

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kao što rekoh, kao dobar i pošten čovjek, dao sam ti svoje primjere da nije baš tako crno kako ti misliš

OK, to je bilo tvoje mišljenje... zvučalo mi je nekako kao da tvrdiš to za cijene i za servise.

Ja sam iz Karlovca koji je manji grad od Osijeka. Dvojca su ga prodavali i obojca su me izradili. Prvo pristali na cijenu i onda prodali nekom drugom... A Z1 i G2 sam kupio ovdje na forumu. Ne znam jel znaš, ali tu na forumu postoji podforum "tržnica". Vidim da tebi nije dostupna jer nisi zatražio pristup. Ovdje se da kupiti dobrih stvari, ujedno i dobrih mobitela, kao što sam i ja kupio kao i što sam ovdje prodao recimo Jiayu G4C vlasniku koji je sretan sa njime i očuvanošću mobitela.

To je stvar osobne preferencije. Npr. Jiayu G4C nema mogućnosti pohrane niti jednog bajta na sebe ako nema SD kartice. S jedne strane i to je bilo dosta čudno.

Nudi dosta toga. Jasno, ima i mana. Za daljnje informacije o G2, molim te da se uključiš u temu o LG mobitelima OVDJE. Zadnjih strana dosta smo pričali o njemu. Imaš i moje opservacije i usporedbe softvera i usporedbu sa Xperijom Z1. Ovdje nije vrijeme ni mjesto da pišemo o tome

Opet, stvar osobnih preferencija. ZTE je dobar brand. To nije garažni generički sklop kao mnogo mobitela iz ove teme. I mislim da je kolega Matta sve pokrio ovom izjavom:
Ajd mi molim te reci kako i gdje zatražiti pristup za taj podforum tržnica, nikako da ga nađem!
schjor je offline