Citiraj:
Autor trouble
Prejebe ga s kamerom,baterijom,ekranom,audio chipom,communityem i s dosta toga. Nubia Z7 mini ima SD,dual Sim kom treba,ima i disfunkcionalni LTE sa originalnim romom(bar se masa žalila na XDA) te par romova u kojima uvijek neš ne radi(nisu ni wifi sleep off napravili).
Bio mi je u konkurenciji za mob,potom sam vidio na šta se sve žale,pogledao cijenu u EU sa dostavom i kolko tolko ostvarivom garancijom i odustao.
|
Ja sam na 1.62 Cuoco i radi LTE sasvim normalno. WiFi sleep off takodjer.
Da ga "prejebaje" sa ekranom i kamerom - nije. Imao sam G2 i kamera nije nista posebno u odnosu na Z7Mini. Audio chip mi je zadnja rupa na svirali. Baterija jest bolja na G2.
Ono sto ga izdvaja iz vecine dual SIM konkurencija je odlican dual SIM handling. Nema zongliranja sa karticama da na drugoj dobijes 3G/4G. Samo se prebaci data connection sa jednog na drugi SIM i mob automatski prebaciva i 3G/4G na taj SIM. Kod ostalih proizvodjaca je potrebno ili zonglirati sa SIM karticama (posto drugi utor podrzava samo 2G) ili treba kliknuti na 20 opcija da se dobije 3G na drugom utoru.
Za te novce konkurencija mu je samo Huawei Honor 6 (Honor je cak i malo skuplji). Prednost Nubie je Snapdragon 801 u odnosu na Huawei-ev homemade čip.
Naravno, ako dual SIM nije potreban onda ima boljih mobova za tu cijenu, slazem se.
Ali ako je dual SIM potreban, specke moćne i sa Snapdragon procom a veličina mora ostati u gabaritima do 5", onda Z7 Mini ima jako malo konkurencije (za onoga tko moze izdrzati sa relativno slabasnom baterijom).