View Single Post
Staro 26.01.2015., 23:10   #1767
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Zezaš me ili?
Biti ću kratak.
Gle, koliko ima trgovina u HR? Koliko uvoznika? A samo jedan je lijepio nalje.
Svaki uređaj ima SN i tu staje svaka priča.
"Zezas me" ili hardver kupujes zadnju godinu dana?

Od Polarisa, Info Game, Autronica, Ve Mila pa nadalje, jos od "stoljeca sedmog" i EDO RAM-a za pocetak.

Stvar prosta ko pasulj. Cak i uredjaji koji imaju nekakav SN jasno istaknut na sebi (fizicki) moraju biti raspakirani kako bi se taj isti prepisao i pohranio negdje. Hrpa zajebancije. Ovako nakeljis sticker i rijesis se navalentnih balkanaca koji bi tako osvjezavali garancije. Ne moze biti jednostavnije te prodavacu osigurava barem djelomicnu sigurnost.

Citiraj:
Svaka budala ima svoje veselje, a moje je da dobijem proizvod ne otvoren i izgledom kako je zamišljen. Za puni iznos novaca, naravno.
Pa ne vidim zasto se onda javljas ovdje, od bezbroja ducana koji to ne rade.

Drkanje na to da dobijes djevicanski hardver je OK, ali kao sto rekoh, ima jos toliko ducana pored ADM-a da ne vidim cemu uzbudjivanje.

Recimo, ono sto je puno kriminalnije je policy mijenjanja diskova, mislim da sam se s Batinicem prepirao prije izvjesnog vremena da ako predam mrtav disk, zelim isti mrtav disk natrag, a ne Refurbished/Recertified/ReKuracPalac govno. Nazalost, mislim da ADM nije tu jedini s tim forama.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote