View Single Post
Staro 26.01.2015., 21:48   #5102
RascaL
Premium
Moj komp

RascaL's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Uzeo sam sestri jedan iPhone 3GS i pokušava skinut facebook i messenger i još neke aplikacije i javlja joj da mora update-at na iOS 7, kako to zaobići?
Nabavio sam jedan 3GS prije mjesec dana. U mom slučaju je Appstore sam ponudio da skine najnoviju verziju podržanu na iOS 6.1.6 (konkretno za fb i messenger). Ukoliko to ne ide, AppCake ili AppAddict su rješenje. Navedeno zahtjeva jailbreak, ali ako uzmemo u obzir da je to nekih 2 klika (p0sixspwn v1.0.8.), ne vidim problem.

Citiraj:
Autor Davor2210 Pregled postova
Ne možeš to zaobiči ako apovi traže iOS 7. 3gs ide samo do 6.1.6. Moj ti je savjet da jailbreakaš telefon i potražiš starije verzije tih appova na vsheru ili gdje več toga ima. Nemam več dugo JB pa nisam baš u toku sa tim. Čudim se kako to da Facebook ne podržava starije verzije iOS-a.
Brisanjem Metadata.inf se zaobilazi uvjetovanje od strane firmware-a. Ukoliko ni to nije dovoljno, iOS verzija se može promijeniti pod /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist što naravno podrazumijeva iFile/iFunBox (jailbreak). Pored toga je bitno napomenut da se respring prilikom mjenjanja ne koristi jer može dovest do konflikta sa tweakovima koji zahtjevaju 6.1.6 (ukoliko su instalirani) . Dakle samo promjena, instaliranje kroz Tongbu Assistant app na PC-u (automatski ignorira Metadata.inf) i potom vraćanje na 6.1.6 u SystemVersion.plist. Ovom metodom sam npr. uspio instalirat Pumped 2 što je inače app za iOS 7.
RascaL je offline