View Single Post
Staro 26.01.2015., 21:36   #4085
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova
opet decko mjesas kruske i jabuke ja sam iznosio SVOJA MISLJENJA!!! Znaci nigdje nisam tvrdio da raspolazem sn ekim provjerenim podatcima ili sl, pa ne znam opet kako sam neistine iznosio i zablude, iznosio sam svoja misljenja.. I druga stvar koju nesmijes smetnut s uma onaj ko nije iz ZG ima jako malo i ograniceno trziste ponude navedenih mobitela..Evo lega ja sam iz Osijeka tu sam nasao 1 od 16gb za 1600kn ostali su 1900/2200 sve 16gb..
A i mb sa 16gb Bez kartice mi bas ne uljeva povjerenje.. Sve u svemu slazem se JEDNIM DJELOM i s TVOJIM STAVOM al osim lg g2 budimo realni nenudi se nista vise za te pare vrijedno paznje..il se varam?? Eto u njegovu rangu se meni svidja zte nubia z7mini..Mada ga lg2 prejebe s bat, al ovaj ima sd utor.
Prejebe ga s kamerom,baterijom,ekranom,audio chipom,communityem i s dosta toga. Nubia Z7 mini ima SD,dual Sim kom treba,ima i disfunkcionalni LTE sa originalnim romom(bar se masa žalila na XDA) te par romova u kojima uvijek neš ne radi(nisu ni wifi sleep off napravili).

Bio mi je u konkurenciji za mob,potom sam vidio na šta se sve žale,pogledao cijenu u EU sa dostavom i kolko tolko ostvarivom garancijom i odustao.
trouble je offline