View Single Post
Staro 26.01.2015., 21:07   #5895
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
Krepala mi je graficka msi 6970 lightning, skuzio sam da normalno radi kada se u driverima spusti takt najnize moguce, kao i potrosnja na -20% dakle vj je regulacija napona otišla (isprobano na jos 2 konfiguracije sa dovoljno jakim napajanjem). Dobra je stvar što mi se to dogodilo baš sada pošto trogodišnje jamstvo istjeće za mjesec dana (loše su tempirali ccc) e sad, dali se zakon šta mijenjao u zadnjih 4 godine, nisam pratio pošto mi nije ništa krepalo, konkretno zanima me

1 - pošto tog modela više nema u prodaji, dali cu dobiti njenu trenutnu realnu zamjenu vjerojatno 290X ili povrat novca 2850 kuna je plaćena, ili njenu trenutnu tržišnu vrijednost, cca 1000 kuna?

2 - ako budu forsirali dati drugu graficku, ja bih inzistirao na verziji sa trogodisnjim jamstvom kao sto je i ova imala, dali su oni dužni dati 3 god kao staru po defaultu ili je bitan samo model koji ju zamjenjuje? ili cak dati svojih 1 god duze ako je recimo 2 godine?

3 - dali su me dužni obavijestiti na koji način će mi izvršiti zamjenu i dali se ja s tim slažem ili će mi utrpati nešto šta oni misle da je ok pa se ja moram s njima zayebavati sa povratom i td poslije?

4 - i dalje kupac snosi troškove poštarine prema prodavaču a prodavač onda o svom trošku nakon servisa šalje kupcu?

Inače, radi se o diskont 24, a s njima sam več imao jednom okršaj kad mi je ups krepao.

HONDA type R je offline   Reply With Quote