View Single Post
Staro 26.01.2015., 21:03   #4083
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
R3nchi

Replyao sam ti na ovaj post.

Dokazao sam ti za koliko se kupuju i za koliko se prodaju. I isto sam ti dokazao da servisi nisu takvi kakvi ti misliš da jesu kao i prava potrošaća. Na svojim primjerima sam te demantirao.

A u tvoja uvjerenja ne ulazim. To je tvoja stvar. Ali netočne tvrdnje nećemo iznositi.

Nadam se da i Dakok sad vidi kako je nastala cijela rasprava u koju je on uletio bez previše imanja pojima o čemu se radi

Ako si mislio da je G2 midrange, varaš se. nikako nije mid range uređaj, već uređaj iz top klase jer je ipak nakon G3, uz flex i Nexus5, najjači LGov mobitel. Ali dobro, to sad nije bitno...
opet decko mjesas kruske i jabuke ja sam iznosio SVOJA MISLJENJA!!! Znaci nigdje nisam tvrdio da raspolazem sn ekim provjerenim podatcima ili sl, pa ne znam opet kako sam neistine iznosio i zablude, iznosio sam svoja misljenja.. I druga stvar koju nesmijes smetnut s uma onaj ko nije iz ZG ima jako malo i ograniceno trziste ponude navedenih mobitela..Evo lega ja sam iz Osijeka tu sam nasao 1 od 16gb za 1600kn ostali su 1900/2200 sve 16gb..
A i mb sa 16gb Bez kartice mi bas ne uljeva povjerenje.. Sve u svemu slazem se JEDNIM DJELOM i s TVOJIM STAVOM al osim lg g2 budimo realni nenudi se nista vise za te pare vrijedno paznje..il se varam?? Eto u njegovu rangu se meni svidja zte nubia z7mini..Mada ga lg2 prejebe s bat, al ovaj ima sd utor.

Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 26.01.2015. u 21:05. Razlog: nepismenost
R3nchi je offline