Citiraj:
Autor Drug Brko
Ok, to je tvoje uvjerenje. I imaš pravo na njega. Ali nije u redu da obmanjuješ lažnim i neprovjerenim rekla-kazala tvrdnjama.
Mnogo mitova je ovdje u ovoj temi srušeno i svaki puta je to rušenje mita dočekano na nož, al se opet nekako na kraju to prihvatilo.
Tako će se vremenom prihvatiti i ovo što sam tebi napisao.
Što se tiče provlačenja kartice, tu si u pravu. Ako nemaš keša, nema moba od nekoga. No, tako je to.
I sam ću sada uzeti THL T6S u wowshopu. Samo iz razloga jer ne vidim da postoji iole sličan uređaj za tu siću. I kao što rekoh, tu čajnizi nemaju konkurencije osim međusobne
Btw, ko te je majmunirao i prodavao muda pod bubrege? Ako su se prodavali muda pod bubrege, onda je to ova tema, a puno manje u temama o brandovima koje si naveo 
|
Lega moj ti si gadno nesto pobrko... kojim sam ja to lazima
i rekla kazala obmanjivo ljude?? Bit ce da si me zamijenio za nekog.. Majmunirala nas je ta velika 4ka..sjeti se kakve su se cjene kretale njihovih mobite i sta su nudili od specifikacija za te pare???' Znaci pravite nas majmunima...Dok nije dosla konkurencija e da vidis kako sad sve moze bato i mos imad dobar mid range fon ispod 2k kn...